e
Banner

Etiketler: filiz bozat



Öznakliyat yeniden yapılanmanın meyvelerini topluyor



Lojistik sektörünün 62 yıllık deneyimli markası Öznakliyat, 2012 yılını yeniden yapılanmaya ve stratejik yatırımlara ayırdı. Bu önemli adımların karşılığını geçen yılın ikinci yarısında imzaladıkları kontratlar ve tamamladıkları taşımalar ile aldıklarını söyleyen Öznakliyat Proje ve Ağır Nakliye Müdürü Filiz Bozat, özellikle ulaşım, enerji ve sanayi yatırımlarının aranılan lojistik çözüm ortağı olduklarına adikkat çekiyor.





Öznakliyat enerji lojistiğindeki tecrübesini 2 dev projeyle taçlandırdı



Öznakliyat, 63 yıllık deneyimiyle enerji lojistiğinde önemli projelerin çözüm ortağı olmayı sürdürüyor. Bu süreçte Türkiye’de ilk kez üretilen 58 metrelik rüzgar türbini kanatlarının İzmir Alsancak Limanı'na sevkiyatını üstelendiklerini belirten Öznakliyat A.Ş. Proje ve Ağır Nakliye Müdürü Filiz Bozat, Sırbistan’da ise her biri 290 ton ağırlığındaki iki transformatörün taşımasını gerçekleştirerek hizmet ihraç etmeye devam ettiklerinin altını çiziyor. 




Kadın maça 1-0 önde başlıyor


Yayın: 28-03-2019
Kategori: Lojistik

Ev ve iş hayatını organize etme becerisinin otomatik olarak kadını yönetici vasfına kavuşturduğunu belirten Öznakliyat Proje ve Ağır Nakliye Müdürü Filiz Bozat, “Bir yandan evden e-postalarını okurken diğer yandan çocuğun ödevini kontrol etmek, akşama ne yeneceğini düşünürken ertesi günkü seyahatin ayrıntılarına karar vermek, kadın olarak maça 1-0 üstün başlamamızı sağlıyor” diyor.